Tattoo verwijderen

Blij dat ik mijn tattoo verwijderen bij deze kliniek heb laten doen

Kliniek veldhovenIk heb enkele weken geleden een tattoo verwijderen laten doen. Dit was bij Kliniek Veldhoven. Omdat jullie hier wellicht ook iets aan kunnen hebben, zal ik gelijk hun site geven. De website van deze praktijk heet kliniekveldhoven.nl. Ik moet zeggen dat ik wel blij ben dat ik van de tatoeage af ben. Het was namelijk een herinneringen van inmiddels mijn ex. Ondanks dat we op een goede manier uit elkaar zijn gegaan was het niet iets waar ik constant aan herinnerd wilde blijven. Het is een tijd die ik koester echter ben ik wel door gegaan met mijn leven.

Vandaar dat ik online op zoek ging naar een kliniek waar dit mogelijk was. Zo las ik online dat er meerder verschillende manieren zijn om zoiets weg te laten halen. Je hebt namelijk twee manieren, deze kun je trouwens beide laten uitvoeren bij Veldhoven. Je kunt kiezen voor een laserbehandeling. Hiervoor moet je wel meerdere keren naar de kliniek. Vervolgens zie je er dan helemaal niks meer van. Een andere optie is om het operatief te laten verwijderen. Dit gebeurt dan eenmalig en ook hier zie je dan niks meer van.

picoway

Waarom bij hun?

Tattoo verwijderenIk kan zelf inmiddels beamen dat zij erg goed werk leveren. Een tattoo verwijderen is hier dan ook zo gebeurt. Verder staan zij ook hoog aangeschreven. Ik heb namelijk meerdere recensies gelezen en deze waren allemaal positief. Verder kon ik merken dat service hier hoog in het vandaal staat. Het gesprek met de chirurg was erg uitgebreid en ik kreeg duidelijk antwoord op al mijn vragen.

Ik ben dan ook blij dat ik het gedaan heb. Nu wordt ik tenminste niet meer dagelijks herinnerd aan die tijd.