Cabanon vouwwagen

Een cabanon vouwwagen is geweldig

Het onderwerp van vandaag is een Cabanon vouwwagen. Al vijf jaar op rij gaan wij met het hele gezin kamperen in verschillende landen zoals: Frankrijk, Spanje, Kroatië etc. Maar door de jaren heen ben ik een jaartje ouder geworden en hierdoor heb ik last gekregen van mijn rug. Slapen in een kampeertent dat kan echt niet meer. Maar mijn kinderen wilden nog steeds hartstikke graag kamperen. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een comfortabeler slaapplek voor op de camping. Deze vond ik uiteindelijk in een cabanon vouwwagen die ik kon bestellen via de website van Tent plus. Deze vouwwagens zijn erg ruim, de warmte komt nauwelijks binnen waardoor u koel kunt slapen en daarnaast bent u voorzien van een comfortabele slaapplek. Zie hieronder de voordelen van deze vouwwagens:

  • Comfortabele slaapplek
  • Veel ruimte over voor het plaatsen van een keuken, zithoek etc
  • Eenvoudig in elkaar te zetten
  • Bedden blijven droog

Cabanon vouwwagen

Tent plus is geweldig

Dankzij Tent plus waren wijn gedurende de vakantie voorzien van een heerlijke slaapplek. De wagen is van uitstekende kwaliteit en iedere avond heb ik heerlijk geslapen zonder dat ik pijn kreeg aan mijn rug. Volgend jaar kunnen wij dus ook gewoon weer gaan kamperen want deze geweldige wagen is de oplossing voor mijn probleem. Wilt u kamperen in luxe? dan raad ik het u aan om de geweldige aanbieder Tent plus eens te gaan bekijken. In het assortiment vind u namelijk allerlei luxe wagens, kampeertenten en dergelijke om voor u het kamperen luxer te maken!

Kamperen