schoorsteenkap-k100-2

Een veilig rookkanaal is heel belangrijk!

In de woonkamer bij mij thuis heb ik een hele mooie open haard. De open haard heb ik al een lange tijd niet gebruikt, omdat het rookkanaal niet meer goed is. Een van de laatste keren dat ik de open haard wilde gebruiken stond de hele woonkamer blauw van de rook. Toen ik een monteur langs liet komen bleek dat het rookkanaal niet meer goed was en daardoor ook niet meer veilig.

Nieuw rookkanaal laten plaatsen

veiligrookkanaal-weblogo-black-smallOmdat ik de open haard weer wilde gaan gebruiken voor de koudere dagen, ben ik op zoek gegaan naar een veilig rookkanaal. Van de monteur had ik de tip te gekregen om te kijken op de website van Veiligrookkanaal.nl.

Op de website zag ik al een aantal merken die de monteur had opgenoemd. Omdat ik een veilig rookkanaal wilde hebben wist ik al dat ik hier niet op moest bezuinigen. Gelukkig waren de prijzen op de website heel erg goed vergeleken met de concurrenten.

200 isoductWat ik heel erg handig vond aan de website was de manier waarop ik kon bestellen. Het rookkanaal kon ik helemaal zelfs samenstellen en de website was heel erg duidelijk. De monteur had mij een lijst gegeven met afmetingen en daardoor wist ik precies wat ik moest bestellen.

Toen het rookkanaal binnenkwam heb ik de monteur weer opgebeld om alles te monteren. Volgens de monteur had ik wel een paar onderdelen te veel besteld, maar deze kon ik heel erg makkelijk retourneren.

De haard kan nu weer veilig gebruikt worden!