Kliniek-300x225

Eindelijk een haartransplantatie ondergaan

haarttransplantatieEen haartransplantatie staat al lang op het lijstje met dingen die ik ooit wilde doen. Al op jonge leeftijd begon ik mijn haar te verliezen. De eerste keer dat ik het merkte was ik ongeveer 25 jaar oud en hierna ging het ontzettend snel. Het begon met inhammen en uiteindelijk merkte ik ook dat mijn kruin een stuk kaler werd. Langzaam werd ik er steeds onzekerder over, omdat ik vaak ook veel ouder werdt geschat dan dat ik eigenlijk was.

Enorm verschil

logo-kliniek-veldhovenEindelijk had ik besloten om een haartransplantatie te laten doen. Door goed te zoeken was ik uitgekomen bij Kliniek Veldhoven. De kliniek stond heel erg goed aangeschreven voor haartransplantatie en dat is ook de reden waarom ik daar heen ben gegaan.

Tijdens de eerste afspraak werd er gekeken naar wat er gedaan kon worden en hoe ernstig het was. Volgens de behandelend arts konden er verschillende dingen worden gedaan. De arts heeft mij uiteindelijk een behandeling aangeraden die er voor zou zorgen dat ik geen last meer zou hebben van mijn onzekerheden.

De behandeling was niet heel erg pijnlijk, maar het is ook niet iets dat je doet omdat je wilt ontspannen. Na de behandeling moest ik wachten totdat mijn haar aan was gegroeid. Het leek alsof mijn haar sneller groeide, maar dat kwam omdat ik niet gewend was om zoveel haar op mijn hoofd te hebben.

Met het eindresultaat ben ik ontzettend blij. Als ik het nu zo zie had ik het eigenlijk veel eerder moeten doen!