Casual

Horecakleding voor mijn vaders personeel

Mijn vader is eigenaar van een aantal hotels. De laatste maanden zijn hotels verbouwd en gerenoveerd. Ook heeft mijn vader vele luxes toegevoegd aan de kamers waaronder jacuzzi’s, sauna’s en dergelijke. Hij heeft namelijk zijn gehele doelgroep van de middenklasse naar de elite klasse omgegooid. Maar natuurlijk moest zijn personeel dan ook uniformiteit en professionaliteit uitstralen. Zodoende is mijn vader opzoek gegaan naar een aanbieder in horecakleding. In een mum van tijd kwam belandde mijn vader op de website van Suit up Now.

Nu denkt u wat is Suit up Now? Nou, dit is een geweldige aanbieder in het leveren van horecakleding en zakelijke kleding. Suit up Now levert al jarenlang bedrijfskleding aan vele restaurant, hotels en dergelijke maar ook levert het bedrijf pakken aan kantoren. Mijn vader vond het dan ook een goed idee om zijn bedrijfskleding te bestellen bij deze aanbieder!

Horecakleding

Meer informatie!

Voordat mijn vader de bestelling kon plaatsten moest hij vele maten opsturen. Suit up Now wilde namelijk geen half werk leveren. Na het versturen van de maten werd mijn vader een week later opgebeld, met het bericht dat de kleding was opgestuurd. Een dag na contact werd de kleding dan ook afgeleverd bij een van zijn hotels.

De kleding is van uitstekende kwaliteit en daar is mijn vader erg blij mee. Eindelijk straalt zijn personeel professionaliteit uit! Door de uniformiteit nemen vele klanten de hotels een stuk serieuzer, dit komt door de zakelijke en professionele uitstraling. Zoekende naar kwaliteit bedrijfskleding? Kijk dan op de bovenstaande website!

Suit up Now