Huis inrichten doe je zo

1 De laatste tijd was ik opzoek naar een interieur bedrijf voor een aantal verschillende ideeën over hoe ik mijn woonkamer zou moeten indelen. Ik kreeg via een goede vriend van mij een tip om te gaan zoeken op het internet naar Huis inrichten. Volgens hem was dit een top bedrijf waar hij zelf hele goede ervaringen mee had. Even kijken dacht ik kan vast geen kwaad.

De website2

Zodoede ben ik dus op de website gaan kijken die mijn vriend mij heeft doorgestuurd. Hier vond ik heel erg mooie foto’s op van mensen die hier hun huis hebben laten indelen. Dit zag er zo mooi uit dat ik dit het liefst ook zo snel mogelijk wilde hebben!

contact!

Vandaar dat ik dus besloot om contact op te nemen met dit bedrijf of ze ook iets voor mij zouden kunnen doen. En ja hoor ze reageerde heel erg snel en probeerde iets voor mij te regelen. Zo kwam er een designer van Huis inrichten bij mij langs om mee te kijken. Hij Maakte een hele mooie tekening precies naar de indeling die ik graag wilde hebben maar dan met mooie kleuren en alles er bij! Op de tekening zag het er heel erg mooi uit en leek mij zeker leuk om mijn huis zo te hebben. Vandaar dat ik hier dus wel wat extra voor wilde betalen. Dit is zeker een aanrader.3