Mijn nieuwe aankoop

Vandaag schrijf ik weer over mijn favoriete aankoop van deze maand! Een paar dagen geleden heb ik te horen gekregen dat mijn contract wordt verlengd bij het huidige bedrijf waar ik werk in Arnhem. Ik had een jaarcontract en krijg nu een vast contract. Dat is natuurlijk tijd voor een feestje! Ik ben er echt heel erg blij mee omdat mijn vriend en ik al een tijd op zoek zijn naar een koophuis. Dankzij mijn vaste baan is de zekerheid nu veel groter en dat geeft ons veel rust. Ik vond dat ik mijzelf wel mocht trakteren op iets nieuw en heb van de week dan ook lekker ’s avonds op de bank achter mijn laptop gezeten en wat leuke items besteld. Mijn favoriete item bespreek ik met jullie in deze blogpost.

 

Leren rugzak van ReneeBy Castelijn en Beerens

Online kwam ik terecht op de webshop van Bagsplaza. Een webshop met een ruim aanbod aan laptoptassen van verschillende merken. De geweldige leren Ronnie rugzak van ReneeBy Castelijn & Beerens sprak mij direct aan en ik besloot hem te bestellen. Is het geen plaatje?

Ik vind vooral de aparte leren kleur zo mooi. Het lijkt een beetje bruin/grijzig. Deze rugzak is super leuk te combineren met verschillende outfits en is een echte eyecatcher! Het handige aan deze rugzak is dat er een paddedlaptopvak in de tas zit. Je kunt dus handig en veilig je laptop met je mee nemen. Ook zit er een tablet vak in voor de liefhebber. De schouderbanden zijn verstelbaar zodat je hem perfect kunt afstellen. Ik heb de tas al binnen en vind de service van Bagsplaza erg goed. Mijn bestelling was direct de volgende dag in huis en ook waren de verzendkosten gratis. Omdat ik nog wat vragen had over de bestelling heb ik eerst nog even contact opgenomen met de klantenservice. Deze was erg vriendelijk en heeft mij goed geholpen.

 

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aankoop? Lijkt het jullie ook leuk om een outfitpost te zien met de rugzak? Laat het me weten in de comments!