Mijn Nike Huarache gevonden

Als man zijnde wil je toch ook meegaan met de mode trends van nu? Ik hou ervan om mijn Nike Huarache sneakers te dragen aangezien deze erg “cool” uit ziet.  Nu dat mijn sneakers hoognodig aan vervanging toe is ben ik gaan zoeken in de stad naar een nieuw paar. Helaas valt dat nogal tegen aangezien niet veel bedrijven mijn maat verkopen waardoor het assortiment erg klein is voor mij. In de meeste gevallen ga ik dan ook zonder een paar sneakers naar huis toe, iets waar ik al een lange tijd tegen aan loop en er onwijs veel van baal.

Nike Air Huarache damessneaker zwart

Internet?

Uiteindelijk heeft mijn vrouw op het internet gezocht naar Nike Huarache sneakers. Ze vond het namelijk zo sneu dat ik het maar niet kan vinden waardoor ik haar heb vergezeld toen ze op het internet ging zoeken. Tijdens deze zoektocht is ze terecht gekomen op de website van The sneaker. Dit bedrijf maakt het mogelijk om diverse bedrijven met elkaar te vergelijken zodat je ten aller tijde het voordeligste paar sneakers kan bestellen. Door mijn schoenmaat in te voeren kregen we alsnog een overzicht te zien, zou het dan toch mogelijk zijn om sneakers voor mij te verkrijgen? 

Nike Air Huarache damessneaker zwart en rood

Samen met mijn vrouw hebben we al deze sneakers bekeken en uiteindelijk een keuze kunnen maken! Ook in de kosten is het een stuk lager als dat ik elders had gezien, dit gaf ons ook de doorslag om gelijk te bestellen!