Snackwagen

Snackwagen huren is ideaal voor het organiseren van een feest!

Snackwagen

 

 

 

Ikzelf heb een geweldige familie en vooral heb ik een goede band met mijn zus. Afgelopen maand was mijn zus jarig en ik wilde dan ook een geweldige surprise party voor haar organiseren. Zodoende zijn mijn oudere broer en ik samen een geweldige surprise party gaan organiseren. Na het de uitnodigingen verstuurd te hebben moesten wij een plan bedenken, waar onze zus heen moest gaan zodat wij op haar verjaardag het feest konden voorbereiden. Vandaar de keuze om een diner bon te kopen voor haar vriend en mijn zus. Zo konden zij samen uiteten gaan wanneer wij het feest gingen voorbereiden. Na het bedenken van deze oplossing zijn wij opzoek gegaan naar een DJ en een goede catering.

Een surprise party organiseren is makkelijker gezegd dan gedaan. Simpelweg omdat alles gepland moet worden in het geheim. Gelukkig vonden wij voor het feest al vrij snel een cateringsbedrijf voor hapjes en drankjes. Ook vonden wij vrij snel een goede DJ die tijdens de surprise party voor de muziek moest gaan zorgen. Na het regel van de locatie, catering en de DJ zijn wij verder gaan rondkijken. Toen kwamen wij terecht bij de mogelijkheid een snackwagen huren. Wanneer wij een snackwagen inhuurde had iedereen de gehele avond de beschikking over gratis snacks!

Geweldig feest!

De surprise party van mijn zus kan achteraf gezien worden als een succes. Mijn zus was erg blij met deze verassing zij had het niet zien aankomen. Onder het genot van goede muziek met al onze vrienden en familie was het een zeer geslaagde avond. Ook zorgden de frietwagen voor een goede sfeer want iedereen vond het geweldig om gratis friet en bittergarnituur te kunnen eten!

Wilt u een geweldig feest organiseren? Zorg er dan voor dat er genoeg eten en goede muziek aanwezig is!Frietwagen

Snacks